U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Izegem

Fitness Izegem

Hieronder vindt u een overzicht van alle sportscholen in Izegem. Voor een overzicht van sportscholen in de provincie West-Vlaanderen, ga naar fitness West-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met sportscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere sportscholen tegelijk.

1

So-Fit Sports Center

Roeselaarsestraat 102/1, 8870 Izegem (West-Vlaanderen)
Tel: 051311999, Fax: -, BTW-nr: 0460819185
So-Fit Sports Center, the place to be voor groepslessen. De begeleiding van
al onze cursussen gebeurt op een professionele manier door bekwaam personeel om u op die manier kwaliteit en veiligheid te bieden. Er wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig uitgekozen materiaal zoals steps, matjes, mini-trampolines, Schwinn cycling fietsen, ...Ook de zaal is voor u professioneel uitgerust! Spiegels zorgen ervoor dat de instructeur/trice u goed kan zien om zo de begeleiding optimaal te laten verlopen. Op die manier kunt u ook uzelf controleren in de spiegels. Een "zweefvloer" zorgt ervoor dat schadelijke belasting op uw lichaam vermeden wordt. Train nooit op een betonnen vloer of op matten !!! Wij gebruiken een goede muziekinstallatie en headset (microfoon), zodat u de instructeur/trice goed begrijpt en u kunt laten meeslepen op de beats.

SOPHIE DECOUTERE

Kinesitherapeute van opleiding. Volgde in 1993 de internationale "Teacher Training Course" met succes. Volgde verschillende specialisatiecursussen. Reeds jaren bezig als intensief aerobicintructrice en is erkend lid van FFA, EFAA en FROS. Vormt zich constant bij door nationale en internationale conventies en masterclasses te volgen. Sophie behaalde eveneens de derde plaats op de wedstrijd "Instructor of the year".

DE GRYSE OLIVIER

Volgde met succes de “Power Cycling Course”. Uitleg rond lessen en inschrijvingen kunnen via Olivier. Hij staat in voor heel wat organisatorische zaken en administratie en is tevens Power Cycling & Schwinn Cycling Instructor.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › So-Fit Sports Center

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy